

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Диетолози назоваха продуктите, които забавят процеса
Ако обичате да хапвате месо, най-добре да избягвате пърженето
За какво да го използвате
Пробиотиците могат да бъдат намерени под формата на добавки, но те също присъстват естествено във ферментирали храни и млечни продукти
Витрината със сирена, колбаси и вина е „черешката на тортата“ и много се гордея с нея
Сладкишът е от дюли
Подготвили сме цял списък
От кисело мляко до колбаси – на стайна температура всичко си стои свежо, дори седмици след срока на годност
Засега Джонсън отдава проблемите на пандемията
Митове, на които да не се доверявате